top of page
Ståltromme til festen

Hva minner mer om en sommerdag med sol, latter og blå himmel enn ståltrommens glade toner? 

Island Impressions tilbyr en god kombinasjon av rytmisk calypso, jazz, soca og reggae samt originale låter komponert og arrangert av Reichle. Klassiske melodier blir nye og spennende med den unike stemningen ståltrommen skaper. 

Taffelmusikk beskriver musikken som blir spilt til underholdning under et festmåltid, men den trenger absolutt ikke være klassisk av vestlig stil. Island Impressions finner inspirasjon fra etnomusikk verden rundt, spesielt fra Karibien og Trinidad og Tobago.

Tilgjengeligheten av dette akustiske instrumentet er optimalt, uten behov for elektroniske oppkoblinger eller store scener. Ståltrommen kan enkel settes opp hvor som helst så lenge det finnes et relativt flatt underlag. 

Privat Fest 

Bryllup

La gjestene nyte stemningen av glade toner fra ståltrommen under mottagelsen mens brudeparet fotograferes. Eller la​​ vielsen få en unik stemming med tenor stemmens allsidige toner. 

 

Sommerfest

Har du invitert til fest? By på litt calypso vibes mens velkomstdrinken serveres så minglingen kan begynne. Kanskje er det temafest som Karibien, karneval eller Hawaii. 

Uansett vil live akustisk musikk sette en unik og lun stemning. Ståltrommen gir det lille ekstra til bursdagsfest og hagefest. 

Firma festligheter

Steel Pan er sommeren og de smilenes instrument. La trommens melodier sette stemningen for den årlige sommerfesten, kanskje er det Hawaii eller Karibien tema.  Eller hva med å feire Karneval med en unik Trinidad vri.

Et spennende alternativ til den klassiske taffel musikken som passer i de fleste settinger, om det er velkomstfest, årsfest, nyttårsfest eller en festlighet fordi vi nådde budsjettet og fordi det er fredag. 

Firma fest

Steel Pan er sommeren og de smilenes instrument. La trommens melodier sette stemningen under aperitiffen. Ståltrommer er perfekt taffelmusikk til konferanse, event, jubileum, mm. Kanskje er det grunn til å feire en milepæl, med temafest som Hawaii eller Karibien tema.  Eller hva med å feire Karneval med en unik Trinidad vri.

Et spennende alternativ til den klassiske taffel musikken som passer i de fleste settinger, om det er velkomstfest, årsfest, nyttårsfest eller julebord. 

Guitars

Music Collaboration

Ønsker du tonene av ståltrommer i dine egen kreative verk? Musikk, film eller andre spennende medier, ta kontakt for videre samarbeid.

Mr. Reichle har verdifull erfaring med både innspilling og optimalisering av de komplekse og skarpe tonene ståltrommen produserer. I tillegg har Reichle et stort ønske om å dele oppmerksomhet og kunnskap rundt ståltrommens egenskaper og den unike kulturen den stammer fra.

54522079_659350381189640_438357194733046
bottom of page